Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمونه سوالات کارشناسى ارشد رشته مديريت کسب و کار(mba) سيستم هاي اطلاعاتي و فناوري اطلاعات - نمونه سوال امتحاني نيمسال تابستان 94.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۰۹۶۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محقق ایرانی با کمک هوش مصنوعی به جنگ بدافزارها می‌رود

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از تهدیدهای امنیتی مهم در سیستم‌های رایانشی بدافزارها هستند. اخیرا نوعی از سیستم های هوش مصنوعی به نام یادگیری ماشینی به طور گسترده برای ردیابی بدافزارها به کار گرفته شده است. هرچند این سیستم کارآمد است اما این روش نیازمند انبوهی از نمونه نرم افزارهای بد و خوب برای آموزش و مدلسازی یک ردیاب بدافزار کارآمد است. علاوه بر آن چنین محدودیت هایی قابلیت ردیابی بدافزارهای جدید را کاهش می دهد زیرا نمونه های بد افزاری لازم برای آموزش کافی را در اختیار ندارد.

در همین راستا گروهی از محققان با همکاری هومن همایون پژوهشگر و پروفسور دانشکده مهندسی الکتریک و رایانه دانشگاه کالیفرنیا دیویس، یک تکنیک تولید داده آگاه از کد (code-aware data generation technique)ابداع کرده اند که چند نمونه جهش یافته از بدافزارهای محدودی که در دستگاه ها مشاهده شده، تولید می کند.

با این روش می توان خسارات را به کمترین میزان رساند زیرا تضمین می شود نمونه های تولید شده با میزان شباهت زیاد از بدافزارهای محدود رصد شده، تقلید می کنند و تولید نمونه های غیرعملیاتی و ناکارآمد را کاهش می دهند. نمونه بدافزارهایی که با این روش توسعه می یابند در مجموعه آموزشی گنجانده می شوند تا مدلی طرح ریزی شود که قادر به شناسایی بدافزارهای نوظهور به طور کارآمد باشد.

نتایج آزمایش ها نشان می دهد روش مذکور با دقت ۹۰ درصد بدافزارهایی که به ندرت رصد شده اند را ردیابی می کند. چنین رقمی حدود ۳ بار بیشتر از دقت روش های پیشرفته است.

کد خبر 6100433 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ در خردادماه
  • محقق ایرانی با کمک هوش مصنوعی به جنگ بدافزارها می‌رود
  • زمان انتشار نتایج اولیه کنکور ارشد و معرفی شدگان دکتری اعلام شد
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور